top of page

Welkom bij praktijk Femke

Met het diploma haarstylist in handen knip ik zowel dames, heren als kinderen. Ook voor feestelijke kapsels kunnen de dames en kinderen op afspraak een bezoekje brengen. Als er dames zijn die graag een andere kleur zien, twijfel niet en vraag naar professioneel advies want het kan. Het zetten van high-lights is ook geen probleem mits een meerprijs. De heren verzorgen wij enkel met een haarsnit.

Tijd voor jezelf nemen op een relax gevende manier, het kan met een ontspanningsmassage. Hou je liever van kruiden of warmte dan kan u kiezen voor een kruidenstempel of hot-stone massage. Misschien ben je zwanger en heb je lichamelijke klachten, twijfel niet want ook u kan komen genieten. Zelfs kinderen en baby's zijn van harte welkom bij mij.

Sinds kort specialiseren wij ons meer en meer in BABY SPA. Nadat je baby 9 maanden lang heeft kunnen 'BUBBELEN' in de buik bij mama, mag hij/zij verder genieten in onze Baby Spa. Dit met zeer veel goede eigenschappen voor de baby: betere bloedsomloop, goed tegen krampen, zelfvertrouwen, nachtrust en nog zoveel meer.

bottom of page